Hejdå!

Jaa, det här var det sista blogginlägget på ett par veckor nu. Jag ska resa bort och kommer då inte ha tillgång till någon dator. Så under ca 3 veckor kommer det att stå helt stilla här på angelicameteorologen.blogg.se
Ha en jättebra sommar, så syns vi om tre veckor.

// Angelica

20/6-08, 18.56 NÄÄS

Vad är en svensk midsommar utan regn? Nej, det finns helt enkelt inte. Idag har det regnat, haglat och även solen har varit famme ibalnd. Det har varit ca 18 grader och blåst ganska mycket.

// Angelica

19/6-09, 16.07 GRÅBO

Det har regnat idag igen. Mest på morgonen och kvällen i för sig, under dagen däremot var det uppehåll men ändå väldigt mulet. Det har varit ungefär 18 grader hela dagen, även om det sjönk när det började regna.

// Angelica

3 månader!

Nu har det gått tre månader, tre månader av väderbloggande. Det har varit roligt, jobbigt och bara allmänt kul. Jag kommer fortsätta länge till, om jag själv får bestämma! Tack ni få som ibland kollat in min stackars blogg.

// Angelica

18/6-08, 12.52 GRÅBO

Idag har det varit lite bättre väder och det har varit uppehåll hela dagen. Solen har visat sig och det har varit nästan tjugo grader. Lite molnigt, mest dismoln.

// Angelica

17/6-08, 08.30 STANNUM

Vädret har idag varit lite stabilare, någon regnskur men annars bara moln. Under kvällen sken det även upp mer och mer. Men det har inte varit varmt idag heller, inte ens 15 grader.

// Angelica

16/6-08, 19.44 GRÅBO

Idag har det varit lite mer uppehåll, men några regnskurar har iaf kommit. Det var molnigt under hela dagen och inte direkt varmt.

// Angelica

15/6-08, 09.59 GRÅBO

Idag har det kommit massa regnskurar. De håller på i några minuter och sen blir det uppehåll, sen börjar det helt plötsligt vräka ner igen. Regn regn regn...

// Angelica

Veckans väderprognos, v. 25

Jaa, vädret är numera väldigt svårt att förutspå, eftersom det växlar såpass hastigt. I ena stunden regnar det och i andra så är det strålande solsken...

Måndag: Blandat regn och sol, ca 14 grader.

Tisdag: Inget regn idag som det ser ut. Sol och moln, drygt 15 grader.

Onsdag: Regn och sol om vartannat, drygt 15 grader.

Torsdag: Regn och sol även idag, drygt 15 grader.

// Angelica

Tävling!

Jag tävlar igen, www.sannasrum.devote.se

// Angelica

Tävling!

Jag tävlar igen, www.sannasrum.devote.se

// Angelica

14/6-08, 16.55 GRÅBO

Vädret idag har faktiskt varit ganska fint. Det har varit sol och lite moln. Inget speciellt alltså, en helt vanlig dag i juni, i Sverige då.

// Angelica

13/6-08, 17.03 HJÄLLBO

Fredag den trettonde bjöd på ett väldigt blandat väder. På morgonen var det molnigt och helt grått, det kom också en kort och intensiv regnskur. Under dagen började lite moln försvinna men det var inte förän framåt kvällen som det blev helt blå himmel. Då kom även solen fram och det blev riktigt fint.

// Angelica

12/6-08, 08.16 GRÅBO

Vädret var idag hyggligt, det var soligt och molnigt om vartannat. En ca 18 grader och inget regn.

// Angelica

Helgens väderprognos, v.24

Fredag: Regn och ca 15 grader.


Lördag: Uppehåll med några regnskurar och ca 15 grader.


Söndag: Regn och ca 15 grader.

// Angelica

11/6-08, 11.43 GRÅBO

Dagen började helt grå och tråkig, men redan under förmiddagen så klarnade det upp lite och molnen började lätta. Fast då kom nya moln och förstörde. Det blåste väldigt mycket även idag, men det var inte så som igår! Det var inte jättekallt idag heller, så det var skönt också.

// Angelica

10/6-08, 09.47 & 13.32 STENKULLEN & GRÅBO

     När jag gick upp i morse var det helt mulet, jag kollade ut genom fönstret och såg bara grått. Det var inte bara grått heller, utan det blåste nästan storm vindar och var bara 17 grader. Under förmiddagen började det spricka upp lite och de tunga gråa molnen försvann, men blåsten fortsatte. Det var inte förrän framåt kvällen som blåsten började avta, och avta betyder inte sluta, utan bara att det blåste lite mindre. Men det som var bra var att det aldrig vara riktigt kallt, det var inga jättekalla vindar, utan lite ljumna ibland.

// Angelica

9/6-08, 12.49 STENKULLEN

Idag har det varit lika soligt och fint, men det har blåst lite mer. Det var inte heller lika varmt som förra veckan men drygt 22 grader var det iaf.

// Angelica

Sammanfattning helgen v. 23

Vad ska man säga, det har varit helt underbart väder under hela helgen som gått. Bara massor av sol och härligheter. Man kan inte få för mycket av sol, aldrig. Jag älskar att bara sola och bada, det är så underbart. Hoppas att v.24 blir lika underbar, då det blir sommarlov och allt. Men vad jag har sett så verkar det inte bli så bra väder, det kommer nog till och med att regna. märkte jag till min stora förtret. Usch...

// Angelica

Rosa moln!

    
Jag var precis ute och tog lite bilder på den helt underbart fina himlen. Den var helt rosa med lite moln. En himmel är nog något av det finaste som finns, det kan inget ta ifrån den. Jag är kär!

// Angelica

Veckans väderprognos, v.24

Måndag: Soligt och klart, ca 20 grader.


Tisdag: Moln och lite regn under förmiddagen, ca 15 grader.


Onsdag: Moln och lite regn under förmiddagen ca 15 grader.


Torsdag: Sol/moln och kanske några regnstänk, ca 15 grader.

Tyvärr försvinner vårat 'under' väder. Det blir kallare och kommer även lite regn. Det var väldigt längesen vi träffade på regn här i Sverige nu, men hoppas att ni njöt ordentligt medan det varade! Kom ihåg: Man ska alltid leva i nuet!
Ha en toppen vecka, för det ska jag!

// Angelica

8/6-08, 19.37 GRÅBO

Idag har det varit lite kyligare, ungefär 23 grader och blåst. Men det var först under eftermiddagen som det blåste in lite moln och blev nästan helt mulet.

// Angelica

7/6-08, 10.36 STENUNGSUND

Vädret idag har varit kanon, 30 grader varmt i skuggan! Helt otroligt, alla frågar sig om och om: 'Är detta verkligen Sverige?' Jaa, svarar jag då. det stämmer! Framåt eftermiddagen kom det in lite moln och även på kvällen skymtade man lite mörkare moln till och med. men inget regn iaf!

// Angelica

6/6-08, 15.44 GRÅBO

Nationaldagen bjöd på bra väder! Sol, blå himmel och väldigt varmt, över 25 grader.

// Angelica

Tävling!

Jaa, då är det dags för tävling igen! Och åter igen är det hos Sanna på www.sannasrum.devote.se, önska mig lycka till.

// Angelica

Helgens väderprognos, v. 23

Fredag: Sol och klart, ca 26 grader.


Lördag: Sol och klart, ca 25 grader.


Söndag: Sol och klart, ca 24 grader.

Det varma och fina vädret håller i sig i helgen. Det kommer vara sol och klarblå himmel, inte några moln alls. Temperaturen kommer ligga runt 25 grader. Det kommer inte att blåsa, och om det skulle göra det, så bara lite svala vindpustar. Hoppas er helg blir lyckad!

// Angelica

5/6-08, 15.34 ANNEKÄRR

Okej, vädret är helt underbart. Det är sol hela dagarna och inte ett enda moln. Bara några små slöjmoln på morgonen, men de försvinner ju snabbt. det är verkligen helt sjukt skönt och man märker verkligen att det inte bara är jag som blir glad, utan de flest lyser upp när solen är framme så mycket. Man får inte bara mer energi, utan man känner även en lust att göra mer saker. det behöver inte vara något jobbigt, utan bara åka iväg och bada. Jag vill ha såhär året runt, jag skulle må så himla mycket bättre.

// Angelica

Tävling!

Jag är med och tävlar om en bloggdesign på www.sannasrum.devote.se

// Angelica

4/6-08, 10.24 BRÄNNÖ

Idag blåser det lite, men det blåser varmt och är sol och blå himmel. Kan man börja säga 'som vanligt' snart?

// Angelica

3/6-08, 10.33 LERUM

Jaa, jag har inget att klaga på idag heller. 'Solen skiner och himlen är blå, vad det är skönt att leva då'

// Angelica

3/6-08, 10.33 LERUM

Jaa, jag har inget att klaga på idag heller. 'Solen skiner och himlen är blå, vad det är skönt att leva då'

// Angelica

2/6-08, 09.07 GRÅBO

Vädret är toppen, jag mår bra och allt är helt underbart! De dryga 25 graderna känns helt perfekt. Soligt vill vi ha för jämnan.

// Angelica

Väderprognos inför v. 23

Måndag: Soligt och klart, 29 grader.
              

Tisdag: Soligt och klart, 24 grader.


Onsdag: Soligt och klart, 23 grader.


Torsdag: Soligt och kanske några enstaka moln, 24 grader.

På torsdag kommer prognosen inför helgen, v. 23.

// Angelica.

Sammanfattning helgen v.22

Jaa, den här helgen var det inte så svårt att göra en prognos för vädret. det var ungefär samma väder alla dagarna. Jag vet inte hur det är med er, men jag mår aldrig så bra som när det är soligt och fint. Man bara lyser upp och tänkre genast mer positivt, ha en bra fortsatt vecka!

// Angelica

1/6-08, 16.52 GRÅBO

Första juni är lika fin som sista maj. Helt underbart väder med sol och blå himmel. Drygt 25 grader och inte en enda vindpust.

// Angelica

31/5-08, 14.32 GRÅBO

Oj oj, vad varmt. Solen bara steker och inte ett moln i sikte. Måste vara över 25 grader idag, kanske runt 28 grader.

// Angelica

30/5-08, 12.46 STANNUM

Idag har det varit riktigt varmt och skönt. Sol, blå himmel och 25 grader under hela dagen.

// Angelica

RSS 2.0