28/3-08, 17.56 GRÅBO

17.56En mulen dag. Det är fyra plusgrader ute och snön håller på att smälta bort! Wihoo, äntligen. Alla vägar är ju sedan länge bar mark, men nu börjar även snön på "kanterna" smälta bort. Det enda som är synd, är att det genom detta blir slask, och slask gillar vi ju inte. Det blir så blött och äckligt av det. Idag har det inte varit någon sol alls, bara helt mulet och plusgrader.

// Angelica

27/3-08, 12.22 GRÅBO

12.22Vädret idag har varit bra. Lite molnig och kallt bara. Ingen mer snö iaf, som tur är. Men eftersom det är såpass kallt så försvinner den ju tyvärr inte heller. Solen har vart framme lite då och då.

// Angelica

26/3-08, 15.38 GRÅBO

15.38
Blandat väder idag. På morgonen var det snöstorm, på förmiddagen var det blå himmel och sol, vid lunch var det snöstorm igen! för att sedan slå tillbaka till det fina vädret åter en gång. Vad händer..?! Det har varit riktigt kallt idag, men eftersom solen legat på det mesta så har det känts som om det varit varmare än det varit. Under dagen var det ca -1 grad och på kvällen gick det ner till hela -10 grader! Brrr...

// Angelica

25/3-08, 12.41 OLSTORP

12.41I morse när jag vaknade var det ytterligare en decimeter snö på den redan liggande. Jag drar alltså slutsatsen att det snöat...(!) Solen skiner och bakom några få moln skymtar man även den blåa himlen. Man behövde nästan ha solglasögon på sig på grund av allt som reflekterades. Jag fick gå där och kisa, snacka om Albedo effekten. Solen har idag värmt skönt men temperaturen har ändå bara legat på strax över strecket. Lite av snön började töa bort mitt på dagen, men så snabbt det bara blev lite kallare framåt kvällen så kom skaren tillbaka igen.

// Angelica

24/3-08, 00.06 GRÅBO & 15.10 GÖTEBORG & 19.06 GRÅBO

00.06  15.10  19.06
Redan i natt började det kraftiga snöfallet. Det har sedan fortsatt hela dagen med bara ett litet uppehåll under morgonen och förmiddagen. Vid lunch tid kom det även lite snöblandat regn. Nu ligger det alltså ca en decimeter snö överallt. Fast det på vissa ställen även är uppmot två dm.
Hela dagen har det varit molnigt, förutom nu framåt kvällen då det klarande upp. Tyvärr hade solen redan gått ner då.. Temperaturen har under dagen legat runt några plusgrader och just nu ligger det på nollan.

// Angelica

23/3-08, 14.38 OLSTORP

14.38Vilken dag!
Solen skiner och värmer jättskönt, men ändå är man inte nöjd... man vill ju inte att det ska blåsa och vara nollgradigt samidigt. Att det fortfarande ligger snö kvar också, det förstör ju min fina sommarfeling ännu mer!
Summer, were are you..?

// Angelica

22/3-08, 16.07 GRÅBO

16.07En kall dag.
På termometern imorse stod det 0 grader. Men det tvivlar jag starkt på, eftersom det för första både var iskallt ute och för det andra soligt på den. Om den skulle vart i skuggan däremot hade den nog gått ner mot -4 istället.
Temperaturen höll i sig, och var några minusgrader under hela dagen. Lägg till att det blåste och att solen ibland gick i moln samtidigt! Det var rent ut sagt svinkallt i vissa stunder. Vinden riktigt bet i kinderna.
Men när solen visade sig och man kom någonstans där det var lä, då blev det plötsligt riktigt friskt! Som sagt så innehöll dagen både värme, kyla och blåst. Snön ligger tyvärr fortfarnde kvar, men jag tror att den så sakta börjar försvinna bort.

// Angelica

21/3-08, 15.57 STENKULLEN

15.57

I natt kom det ännu mera snö, ungefär fem cm och I morse var det bara 1 grad ute och mitt på dagen 2 grader. Hela dagen har varit allmänt tråkig och likadan hela tiden. Det har varit kallt, snöat lite till och från, samtidigt som det har töat och varit helt molnigt. Runt husen märktes det inte men när man kom ut på lite mer öppna marker så blåste det jättemycket också.


// Angelica


20/3-08, 10.49 LERUM & 14.53 GRÅBO

KL. 10.49  KL. 14.53

Ingen sol imorse... hade nästan börjat vänja mig vid den nu ju! Hela dagen har det varit molnigt och kallt. Solen har iaf, som tur var, tittat fram ibland mellan alla moln. Det är 6 grader ute nu. Snön ligger också kvar fortfarande. Jag vill ha vår nu ju!!!

// Angelica


19/3-08, 16.37 GRÅBO

KL. 16.37

Solen skiner och det är klarblå himmel idag igen! Är det inte härligt med sol? Jag känner mig lite piggare direkt när det lyser in genom fönstret på morgonen. Vädret imorse var likadant som igår: sol, blå himmel och kallt. Nu på eftermiddagen lyser fortfarande solen, det är 8 grader varmt och halvklart. Lite moln här och där bara. Snön börjar också försvinna mer och mer. Fast det kosntiga är att det inte blir slask... det är som om snön bara komprimeras ihop. Praktiskt och skönt att snön försvinner utan att det blir slask!

// Angelica


18/3-08, 07.47 GRÅBO

Kl. 07.47

I morse (när jag tog bilden) var det klarblå himmel, sol,ca tio cm snö och -5 grader. Nu lite senare på eftermiddagen har det börjat mulnat på ,även om solen skiner och det på vissa håll fortfarande är blå himmel med bara enstaka moln. Det är nu 7 grader varmt.

// Angelica


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0